Klar for The NAMM Show 2014?

Posted on

NAMM_Show_Anaheim

The NAMM Show er en årlig musikkmesse som går av stabelen i slutten av januar i Anaheim Convention Center, Anaheim California. Dette er en av de to største musikkmessene i verden og har sitt europeiske motstykke i MusikMesse i Frankfurt. Årets messe starter torsdag 23 januar og avsluttes søndag 26 januar.

 

 

The NAMM Show er stedet hvor utstyrsprodusenter i alle sjangre presenterer nyheter og sine produkter. Her finner du det nyeste av det nye innen teknologi. Messa er ikke åpen for menigmann, men for bransjefolk, utstillere og musikere. The NAMM Show tiltrekker seg interesserte fra hele verden og i år regner man med ca 100.000 besøkende. Med jevne mellomrom dukker verdenskjente musikere og musikkprodusenter som Eddie Van Halen, Brian Wilson, Stevie Wonder og Quincy Jones opp.

Det avholdes daglig seminarer i ulike temaer og du finner drøssevis av kjente fjes på de forskjellige messestandene. Hva kan vi forvente av nyheter? Roland var tidlig ute og fortalte om det nye RD-800 stage piano. Det har også versert rykter om en videreutvikling av de kjente trommemaskinene TR-808 evt TR-909C. F. Martin & Co vil lansere to Custom Shop models, Eric Clapton OM-ECHF Navy Blues Model og CS-00S-14. Gibson vil vise 2014 nyhetene og Fender lanserer Slipknot gitarist Jim Roots Jazzmaster. Det kommer som vanlig bøtter og lass av nye pedaler som TC Electronic Ditto X2 Looper, og Electro-Harmonix Lumberjack og DigiTech Bass Whammy. Har du tid er det vel bare å hive seg på første fly. Hvis ikke har du muligheten igjen på Musikmesse i Frankfurt som går fra 12-15 mars i år. Vi ses!

Her kan du se en kort trailer:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..