iZotope BreakTweaker

Posted on Updated on

iZotope_BreakTweaker_Sequencer

iZotope har igjen kommet opp med en ordentlig gamechanger. BreakTweaker kan totalt endre hvordan trommeprogrammering blir gjort i fremtiden. Ifølge iZotope er den » ikke bare en trommemaskin, men mer et beat miljø som visker ut grensene mellom rytme og melodi». Sterke ord, men at BreakTweaker lager beats du aldri har hørt før, er helt klart. Sjekk  ut videoen under:

 

BreakTweaker kommer i en standard versjon og en Expanded versjon og har en introduksjonspris på henholdsvis $199 og $249. Du får med et 2gb lydbibliotek og lydeffekter laget av noen av de skarpeste knivene innen electronica. Med Expanded versjonen kommer også Cinematic Textures, Vintage Machines og Kicks & Snares. Norsk importør er Luthman.

buy_breaktweaker_sm

Buy BreakTweaker Expanded

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..