Gratis trommesamples!

Posted on Updated on

YamahaDrumDrops
DrumDrops

Sampling sjefene DrumDrops tilbyr deg nå et nydelig samplet Yamaha Hybrid Drum Kit. Gratis! Det eneste du trenger å gjøre er å registrere deg med egen konto på deres hjemmeside, bekrefte en mail og vips så har du tilgang til et flott trommesett.

Tommesettet tilhører produsenten Ben Hillier (Depeche Mode, Nadine Shah, Graham Coxon) og er samplet/spilt inn i Miloco’s Pool Studio. Dette er et ganske nytt studio i London som har hatt kjente band som Florence & The Machine og Mumford & Sons innom. Hvis du trenger et godt all round kit er dette settet en bra start.

 

 

 

Etter at du har registrert deg og bekreftet mailen kan du velge mellom flere varianter:

The Multi-Velocity Pack låter fint og gir deg templates/maler til de siste versjonene av Battery, Kontakt, EXS24, Maschine, Geist, Studio One’s Soundsets, Ableton Drum Rack, Reason Refills og iDrum. Har 16 velocity steps. Det følger også med en del MIDI Maps. Bra valg for de som ønsker Multi Velocity men som ikke har Kontakt 5.

The Single Hits pack er grunnpakka. Denne pakka inneholder maler til de nyeste versjonene av Battery, Kontakt, EXS24, Maschine, Geist, Studio One’s Soundsets, Ableton Drum Rack, Reason Refills og iDrum. Samples i 24 bit WAV, men har bare 3 velocity lag

The Drum Replacement pack er til deg som trigger og bytter lyder med Slate Trigger V2, Drumagog V5 og DrumXchanger.

The All Samples pack inneholder ingen templates/maler bare 24bit WAV filene.

The Kontakt 5 Pack kommer snart

Klikk her for å få gratis trommesamples

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..