Anbefales: Slate Virtual Bus Compressor

Posted on Updated on

Her er et bra fredagstips. For ikke lenge siden hadde jeg en sak om Hva er en kompressor?.Jeg mikser ei skive for tida og har lenge siklet på Slate Digital´s Virtual Bus Compressor, VBC. Dette er en plug-in som har fått mye skryt, men siden jeg har flere bra kompressorer har jeg prøvd å unngå fristelsen i å kjøpe den. Helt til jeg fikk en telefon fra en god venn som jobber i et av landets ledende masteringstudioer….

 

Slate VBC

Da ble jeg straks mere interessert. Han har begynt å bruke den på noen jobber og digger den veldig. Siden Slate nå kjører tilbudspris til 99$ for tida, klarte jeg ikke å stå imot lenger. (119$ med iLok2+frakt))

Ikke bare får du én kompressor; Slate Digital VBC er tre bokser i én. FG-GREY er en emulering av den kjente SSL kompressoren som mange sverger til på master busen. FG-RED er en replika av Focusrite Red som drøssevis av de mest kjente lydteknikerne i verden bruker. I tillegg får du FG-MU som er en hybrid av flere rør kompressorer. Bruk dem på miksebussen, trommegrupper, vokal, mastering…. you name it!

Jeg mikset en låt på prosjektet og var veldig fornøyd helt til jeg bestemte meg for å teste FG-MU varianten på mixbus. Holy cow…. Bare det å inserte den gjorde en dramatisk forskjell. Og hvilken forskjell. Strammer opp lyden, mer rett i trynet og masse karakter. Og ikke minst; egen knapp hvor du velger mengde (wet/dry) med kompresjon! Jeg sier det igjen: Løp og kjøp! Og jepp, den funker i Pro Tools 11. Yihaaa…

Du kan kjøpe den her

Her er introduksjonsvideoen med Mr.Slate og kompani:

Her er det du får:

  • 3 Unique 100% Analog Modeled Buss Compressors
  • Precisely emulated circuit paths including amplifiers and transformers
  • Tons of classic presets used by top mix engineers
  • Available as a rack or individual plugins
  • 2 Activations per user
  • Specs:
  • Intel Mac 32bit and 64bit: RTAS, AAX1, and AAX2
  • Intel Mac 32bit and 64bit: VST2, VST3, and AU
  • Windows 32bit and 64bit: RTAS, AAX1, and AAX2
  • Windows 32bit and 64bit: VST2, and VST3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..