Den nye LP´n ?

Posted on Updated on

Islander_newsSkjønner at jeg ikke er alene om å savne tida da (all) musikk ble utgitt på LP og du kunne sitte i ro og mak og nyte LP coveret med tekster som i detalj fortalte hvem som hadde spilt hva på låtene – hvem som hadde vært lydtekniker og produsent og hvor musikken var innspilt. Ofte fulgte det med flotte plakater – mesterverk i seg selv.

Heldigvis ser jeg i flere artikler at LP plata slettes ikke er død. Snarere tvert imot; platepresserier verden rundt har store problemer med å dekke etterspørselen etter vinylplater om dagen. Bare les her

Men mye av den elegente måten artister kunne presentere seg på forsvant med CD plata og via streaming er det i hvertfall ikke mye igjen.

Bernhoft1

 

 

Jarle Bernhoft er ikke bare en dyktig artist, han har kanskje knekt koden rundt denne problematikken. Bernhofts nye skive Islander finner du selvfølgelig på iTunes, men han tar tingene mye lengre med en helt ny album-app.

 

 

 

Appen er sentrert rundt låtene og lydfilene er i HD kvalitet (48khz – 24bit)  I en egen Studio Section har du i tillegg muligheten til å lage egne mikser av låtene. Her kan lydteknikeren i deg få fritt spillerom:)

Du kan se artistens videoer her og inkludert er også en interaktiv video hvor du kan navigere deg 360 grader rundt i studioet. Dette er intet mindre enn genialt!:-)

Appen koster 140.- og du kjøper den her

Sjekk videoen hvor Bernhoft selv forklarer hvordan appen funker :

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..