Plugins – Gratis Plugin til Pro Tools AAX

Posted on Updated on

Jeg får stadig spørsmål om gratis plugins til Pro Tools. Her er et bra tips: Svenske Softube er et firma som lager emuleringer av vintage hardwarebokser. De gjenskaper saker fra Tube-Tech, Summit, Trident, Tonelux m.m. Til AAX har de laget en plugg som er veldig enkel å bruke men som låter veldig kult, nemlig Saturation Knob. Den funker i 64bit og 32bit. Den har vært ute en stund, men mange har fortsatt ikke fått den med seg.

SatKnob

Den er veldig enkel å bruke: den har tre typer med forvrengning: Keep High, Neutral og Keep Low og et hjul hvor du skrur hvor mye effekt du ønsker. Den kan gi deg analog varme og mer  «bite» hvis du ønsker det. Ønsker du å squashe trommene, men likevel beholde basstromma rimelig intakt, kan du velge Keep Low. Jeg synes den låter kult. Du kan laste den ned her:

 

 

 

Her en video som viser litt av potensialet i Softube Saturation Knob:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..