Studietur til London

Posted on Updated on

London7 oktober går turen til London. Sammen med musikkelevene på Skjeberg FHS skal jeg tirsdag kveld høre den amerikanske artisten James Taylor i velkjente Royal Albert Hall. Onsdag skal vi oppleve Mozarts Requiem i The Barbican Hall og torsdag avslutter vi det hele med BBC Lunsjkonsert i St Luke, en gammel ombygd kirke midt i Londons travle gater. Konserten arrangeres av London Symphony Orchestra.

London trenger vel ingen nærmere presentasjon, men at byen er en av verdens ledende musikkmetropoler innen rock, pop og klassisk musikk er det vel ingen tvil om. Her står store musikkopplevelser i kø og heldigvis for oss nordmenn er London bare et steinkast unna.

Ronnie Scott´s London
Ronnie Scott´s Jazz Club, London

 

Et besøk på Ronnie Scott´s Jazz Club er et must mens man er i London, men det lønner seg å booke plass på forhånd skal du ha med deg hovedshowet. Senere på kvelden er det stort sett plasser og oppdrive på Late Late Show.

 

 

 

 

RoyalAlbertHall
Royal Albert Hall, London, Photo by DAVID ILIFF. License: CC-BY-SA 3.0

 

Ærverdige Royal Albert Hall presenterer James Taylor & His Legendary Band tirsdag 7 oktober. Mannen har holdt på i over 40 år og har solgt mer enn 100 millioner plater. Dessverre gikk jeg glipp av Taylor i Seattle i USA i juni og jeg klarte heller ikke å komme meg på konserten i Oslo Konserthus i september. Gleder meg ordentlig til å høre ham og bandet.

 

 

KingsCrosstxt
London Taxi

 

Ellers blir det å suge inn alt hva denne storbyen har å tilby med røde dobbeltdekkere, sorte taxier, fish & chips, te med melk, gærninger som kjører på feil side og vi skal vel ikke se bort fra at vi besøker en typisk engelsk pub også. «Time will show» som de sier:-)

 

 

 

Her en video med James Taylor;

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..