God Jul & Godt Nytt År! (2014)

Posted on Updated on

happynewyear2Nå som mange gjør seg klare til å ta en pust i bakken og feire jul, så vil jeg benytte muligheten til å ønske hver og en av dere en riktig God Jul og et Godt Nytt År. Selv har jeg vært i Berlin i helga og kost meg med glühwein, bratwurst og byens mange julemarkeder.

Det har vært et fantastisk år her på Schilles LydBlogg – et år hvor jeg har fått mange nye følgere i Norge og også utenlands. Håper året ditt har vært bra og at du har fått laget, spilt inn og mikset masse musikk.

Julehøytiden gir oss definitvt en mulighet til å lade batteriene og ikke minst lytte til annen musikk og kanskje prøve ut noen nye ideer. Ikke glem og del med andre det du lager. Det kan du lære masse av. Det er lurt å få det ut og få konstruktiv kritikk istedet for å brenne inne med ideene. Musikk er jo en gave som bør deles!

Neste år skjer det mye spennede her på bloggen – bl a kommer det egenproduserte videoer og gjesteartikler.

«Julegaver»

Til slutt – her er et par «julegaver» du bør få med deg:

Hos Native Instruments kan du sikre deg Replika delayen gratis (49euro etter nyttår). Følg denne linken. De gir deg også en e-Voucher på 25euro til NI Online Shop hvis du ønsker eller mangler noen av deres produkter.

Min venn Roy Nikolaisen tipset meg om et gratis kurs i vokalproduksjon laget av professor (og multi-Grammy vinner) Prince Charles Alexander ved Berklee College of Music. Hvis det er noe for deg så kan du melde deg på ved å følge denne linken. Det startet 10 november, men det er fortstatt mulig og registrere seg og se hele kurset. Ha en fin jule og nyttårsfeiring!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..