Winter NAMM 2015 – Nyheter dag 3 & 4

Posted on Updated on

TECbanner_2015_Home

The NAMM Show 2015 går mot slutten. I natt ble det årlige TEC Awards (Technical Excellence & Creativity Awards) avholdt for 30 gang. Her får du vinnerne og flere nyheter fra dag 3 og 4.

TEC Awards

TEC Awards ble altså kjørt for 30 gang i natt og ftidlig på dagen ble det annonsert at lydtekniker Ed Cherney og bassist Nathan East ble valgt inn i NAMM TEC Awards Hall of Fame. Vel fortjent!

«Nathan East har jobbet med mange av legendene i musikkbransjen –  Daft Punk, Eric Clapton, George Harrison, Beyoncé, Phil Collins og Michael Jackson til den italienske tenoren Andrea Bocelli. Han har vært med på sånn cirka  2,000 innspillinger og det gjør ham til en av de mest innspilte bassister i musikkhistorien. Grammy vinnende Ed Cherney har vært en av de mest etterspurte teknikeren i flere tiår og han har jobbet med Bonnie Raitt, The Rolling Stones, Sting og Eric Clapton i følge NAMMs webside.

Gitaristen Slash vant den prestisjetunge Les Paul Award.

apollotwin

Jeg tar med at UA vant TEC Awards for computer audio hardware med lydkortet Apollo Twin.

Den norske importøren Benum har kampanje på denne for tiden.

Trykk her for å se alle TEC Awards vinnerne

 

MANLEY

manleyforceManley Labs er et California basert firma som er kjent for high end varer på øverste hylle som Massive Passive EQ’en og Manley Variable MU Stereo Limiter Compressor. På messa lanserte de en fire-kanals mikrofonforsterker i rør – med navnet FORCE. Den er håndbygget og benytter 12AX7 rør og har DI-inngang på hver kanal. Norsk importør er Studiolyd

ARTURIA

arturia_AudioFuse_grey_front

 

Tar også med det nye lydkortet til Arturia også Audiofuse. Det virker spennende. Har fått en pris på $599 og kommer i Q2. Lydkortet har to mic pre, talkback og mulighet til å switche mellom to par høyttalere. I tillegg ADAT og MIDI in/out, 3 USB og en latency på bare 3ms.

 

 

 

DI BOKSER

ampegdi

Ampeg lanserte sin første pedal på lenge SCR-DI Bass DI med Scrambler Overdrive. «The SCR-DI is the most bass-friendly DI ever created,» remarks Ampeg Product Manager Zane Williams. «It delivers a huge range of classic Ampeg tones, it’s an EQ pedal, it’s got fantastic overdrive…it’s got everything a performing bass player needs.»

 

Rupert Neve Designs viste den nye RNDI boksen. Når denne guruen kommer med noe nytt er det mange som lytter! Pris $270

MIKSER

tree-audio_tube_hybrid_recording_consoleEller hva med en ordentlig analogmikser på gutterommet? Tree Audio fra LA kjører hardt med herlig vintage håndbygget i USA. Sexy! Det er lov å drømme….

Dette var noen av nyhetene fra dag 3 og dag 4. Se flere av NAMM nyhetene her og her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..