Litt på siden – Verdens mest kjente akkord på 12 strengs gitar avslørt

Posted on Updated on

Mang en gitarist har revet seg i håret når det kommer til akkurat denne akkorden. Verdens mest kjente akkord på 12 strengs gitar. Musiker og gitarist Randy Bachman var i London for noen år siden og ble invitert til det kjente Abbey Road Studioet av George Martins sønn, Giles Martin. Ikke bare det, han kom inn i selve suiten – hvor alle The Beatles’ opptak er lagret på data i Pro Tools. Bachman fikk spørsmålet «hva ønsker du å høre»….

Ikke lang betenkningstid

Untitled design (3).png

Bachman trengte ikke lange betenkningstiden. Opp gjennom årene har det vært mye diskusjon og spekulasjon – folk har visstnok til og med skrevet bøker om emnet – åpningsakkorden på The Beatles A Hard Day´s Night.  Bachman ville høre denne.

I You Tube klippet under (1min 45sek) forklarer han selv historien og avslører hvordan akkorden egentlig skal spilles.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..