Focusrite Mic Pre Masters

Posted on Updated on

MPM_ISA_Header Mange av dere husker kanskje innlegget jeg hadde om The Focusrite Studio Console «det beste analoge miksebordet som noengang skulle bygges». Dette er selve grunnstammen til Focusrite og mange av de nye lydkortene bygger på arven etter dette. I en ny småfrekk videoserie presenteres lydkortene på en smart måte. Sjekk det ut!

I videoserien Mic Pre Masters presenteres Clarett, iTrack, ISA, Scarlett og Rednet produktseriene hver for seg og de har alle blitt brukt i innspillingen av hver sin sang. Du kan velge produkt du ønsker å høre og se en egen video med en egen ferdig miks gjort av profesjonelle .

Men, det kuleste er at Focusrite har lagt ut stems med lydfilene som gjør at du selv kan mikse sangene på en on-line mikser. Det gjør at du kan lytte på trommene, bassen, vokalen, gitarene og keyboards, sjekke ut hvordan instrumentene låter individuelt og ikke minst kvaliteten på innspillingene.

Det hele låter svært så proft – bra musikere, bra låter og videoene gir deg innblikk fra innspillingene. Under ser du traileren og her finner du hele siden med alle sangene.

Norsk importør er Lydrommet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..