Radial Engineering med to nye bokser

Posted on Updated on

radial_mcboost

Radial Engineering er bl a kjent for sine knallbra DI og Reamp bokser. Det kanadiske firmaet er ute med to nye bokser som gjør hverdagen enklere for oss som driver med lyd. Den første boksen heter McBoost og er som navnet antyder en signalforsterker.

Problemet med de fleste mikrofonforsterkere er at de «bare» hever signalet med 50-60 dB. I de fleste tilfeller nok, men det finnes flere eksempler på at du trenger mer. Et godt eksempel er Shure SM7b. En veldig bra dynamisk mikrofon som dessverre mister detaljer hvis skal du ta opp svakere signaler. Det samme gjelder for bånd/ribbon mikrofoner. De trenger som regel litt ekstra forsterkning.

Du kobler inn McBoost mellom mikken og mikrofonforsterkeren skrur på 48V phantom power og resultatet er at du får opptil 25 dB mer gain uten ekstra støy eller farging av lyden.

Du kan bytte mellom forskjellige impedanser og det innebyggde high pass filter kan finjusteres med tre modus. Den kan brukes live, i studio og ute i felten har 48V og XLR. Koster $199 i USA, men norsk pris TBA.

radial_BTProDen andre nyheten heter BT-PRO og er en DI boks som støtter Bluetooth. Ifølge Radial President Peter Janis er det på høy tid at nå som Bluetooth teknologi finnes overalt er det på tide at vi får dette på scenen også.

Som alle boksene fra Radial er også denne bygget svært så solid. BT-PRO har trådløst A2DP interface med 2.0 EDR (enhanced data rate)  high-speed dataoverføring. BT-PRO konverterer dataene til et stereo signal med +4dB utgang. Den har innebygget headset utgang (mini jack) med volumkontroll. Videre har den ground lift og frekvensresponsen er oppgitt til 20-20kHz

Norsk importør er Drammen Lyd. Amerikansk pris er $229. Norsk pris TBA.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..