Hvor mange strømminger tilsvarer salget av 1 album?

Posted on Updated on

music-streams2Det har versert mange forslag på hvordan man skal regne ut antall strømminger motsvarende salget av 1 enkelt album. The Recording Industry Association of America® eller RIAA, har nå funnet tallet

De har landet på følgende – 1500 strømminger = 1 album salg. Dvs – 150 strømminger tilsvarer 1 sang.

Det har selvfølgelig kommet motargumenter som hevder dette blir helt feil. Selv om ett album har 10 låter så er det ikke sikkert du vil høre like mye på alle låtene. Likevel – du har betalt for dem for det!

Og det stemmer dårlig med 1500 = 1 album tankegangen.

Selv om dette kanskje ikke blir helt nøyaktig, er det et greit utganspunkt med et metrisk tall som dette. Det er vel heller tvilsomt at man noen gang vil kunne regne ut dette på en helt korrekt måte spør du meg. Mer her

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..