Lydkort – Audient iD4

Posted on

Audient følger opp suksessen de har med lydkortene iD22 og iD14 og lanserer iD4, deres minste lydkortet til nå. Et av Audients sterkeste kort er at de bruker de samme førsteklasses mikrofonforsterkerene i alle sine produkter.

1 micpre og 1 D.I

Audient id4 er et lite lydkort bygget i solid metall som kommer med 1 micpre og 1 D.I. inngang og leverer samme lydkvalitet som storformat miksere i en lett og portabel innpakning. Audient hevder de er de eneste som bruker samme (klasse-A) mikrofonforsterker gjenom hele produktspekteret – fra de største analoge konsollene til det minste lydkoret. Du kan lese mer om Audients mikrofonforsterkere her

Portabelt lydkort for folk i farta

iD4 er rettet mot singer songwriters som ønsker å spille inn f eks vokal og gitar samtidig, men også til produsenter på farten som ønsker et mobilt interface med god lydkvalitet. Lydkortet har en intuitiv layout – du finner Gain justering for Mic (70dB) og for D.I og en ny Monitor Mix funksjon som gir deg muligheten til å mikse lyden du spiller inn med tidligere innspilt musikk. Funksjonen gir deg nesten latency-fri lytting.

Monitor Pan

Du finner en egen Mute knapp som muter monitorene og en ny funksjon – Monitor Pan – som gir deg mulighet til å panorere både mic og D.I inngangene når du spiller inn. Det hjelper deg til å få en god headsetmiks kjapt.

Scroll Control

iD4 har også den revolusjonerende Scroll Control som kom med iD14. Med et lett trykk gjør du om den store volumkontrolleren til en kontroller som kan justere plugin parametre eller la deg bla deg gjennom iTunes biblioteket ditt eller styre andre funksjoner i softwaret på pc-en din

iD4-Back2Baksiden

På baksiden finner du jack-utganger til et par monitorer, en USB2 til PC/MAC, en xlr/TRS inngang (Mic/Line) samt en switch som gir deg 48V til kondensator mikken din. iD4 er bus-powered dvs det får strøm via USB.

iD4-3Qtr-Right-Small-copy

2 headset utganger

På fronten finner du D.I inngangen og to headset utganger – en med vanlig jack og en mini jack. Det gjør at du kan spille inn favorittgitaristen mens du synger selv eller dere kan være to når dere mekker musikk uten at dere vekker hele nabolaget:)

Pris

Norsk importør er Prolyd, men i skrivende stund er ikke pris oppgitt. USA pris blir $199

 

Feature overview:

  • 1 x Class-A Audient Console Mic Preamplifier
  • High Performance AD/DA Converters
  • iD ScrollControl Mode
  • 1 x Discrete JFET Instrument Input
  • Main Speaker Output
  • Independent Class-AB Headphone Output (dual outputs)
  • Monitor Control Functionality
  • USB2.0 Bus Powered
  • 24bit/96khz
  • All-Metal Enclosure

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..