Dagens tips #29 – gratis shakere fra In Session Audio

Posted on Updated on

Jeg er stor fan av å bruke perkusjonsintrumenter som shakere i produksjonene mine. De skaper ofte mer liv og en ekthet enn sterile, overkvantiserte hihats. In Session Audio har spesialisert seg på samplede perkusjonsinstrumenter. Frem til og med 21 november kan du laste ned en gratis plugin med gode shakere som har fått det klingende navnet Fruit Shake

In Session Audio

In Session Audio lager flere morsomme og superanvendelige plugins. Mange har kjøpt Shimmer Shake Strike, som er et stort bibliotek med samplede perkusjonsinstrumenter som tamburiner, shakere, claves, triangler osv. Det smarte her er at dette ikke bare er samplede instrumenter, men innspilte perkusjonsfremførelser som gir en helt annen feeling en tradisjonelle samplingsbiblioteker.

I denne artikkelen tar jeg for meg hvordan du kan lage et bedre click track. Disse shakerene er ypperlige å bruke til nettopp det.

Fruit Shake

Frem til og med onsdag 21 november, kan du laste ned gratis en enklere variant av Shimmer Shake Strike – nemlig Fruit Shake. Her finner du fire shakers i et brukervennlig interaface basert på deres forannevnte bibliotek.

Fruit Shake er designet til å brukes i Native Instruments Kontakt Player, som også er gratis. Dette perkusjonsbiblioteket er musikalsk, morsomt og legger enkelt til shakere i låten din. Sjekk ut videoen under –

Du finner Fruit Shake fra In Session Audio gratis til og med 21 november her

 

REQUIREMENTS

SOFTWARE: Fruit Shake runs in Kontakt or the free Kontakt Player 5.6.8 or higher (requires a minimum of Windows 7 or Mac OS 10.11).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..