God Jul!

Posted on Updated on

På tampen av dette innholdsrike året, vil jeg ønske alle en riktig god jul! Tusen takk til alle lesere som har vært innom bloggen i løpet av året og ikke minst – takk for alle superhyggelige tilbakemeldinger. Disse meldingene varmer og gir meg god motivasjon til å publisere flere artikler fremover.

Julehøytiden gir oss definitvt en mulighet til å lade batteriene og ikke minst lytte til annen musikk som kan gi nye ideer. Ikke glem og del med andre det du lager. Det er superlærerikt. Det er lurt å få det ut og få konstruktiv kritikk istedet for å brenne inne med ideene.

Husk at musikk er en gave som bør deles!

Jeg tror 2019 blir et knallbra år. Her på bloggen kommer det mange nye artikler og videoer jeg håper du kan dra nytte av. Har du spørsmål eller temaer du ønsker jeg skal ta opp, er det bare å sende meg en mail.

2 kommentarer til “God Jul!

    Rolv Vorvik said:
    23. desember 2018, kl. 13:39

    God jul Mikkel! Liker å lese bloggen din for og forstå mer av dagens musikkproduksjon! Skal selv investere i et nytt lydkort i jula og har sett på Audient! Gleder meg nye innlegg!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..