1000 følgere på Facebook!

Posted on Updated on

Wow! Schilles LydBlogg har fått 1000 følgere på Facebook. Jeg er fullstendig overveldet og bøyer meg ydmykt i støvet. Tusen takk for alle likes, kommentarer og delinger!

Startet 1. oktober 2013

Tanken med å starte denne bloggen, var å skrive om aktuelle temaer innen musikk og musikkproduksjon – på norsk. Starten gikk 1. oktober i 2013.

Etter å ha undervist i musikk og musikkproduksjon i mange år, var jeg lei av å lese artikler som var vanskelige å forstå, inneholdt mange feil og som var på engelsk i tillegg.

Derfor – Schilles LydBlogg. I utgangspunktet tiltenkt elevene mine på Skjeberg Folkehøyskole – hvor jeg underviser på linjene Musikkproduksjon og Filmproduksjon.

Flere følgere

Etterhvert har bloggen fått flere og flere følgere. Og nå passerte jeg altså 1000 på Facebook. Dette er jo kanskje ikke Kardashian-tall, men da jeg startet bloggen hadde jeg aldri forestilt meg at så mange ville like siden.

For meg er 1000 likes fantastisk – dette er jo tross alt en rimelig nisjepreget blogg – for spesielt interesserte. Mitt inntrykk er at interessen for musikkproduksjon øker og at det mange som driver med dette på hobbybasis.

Følg meg

Om du ikke følger meg enda, men ønsker å få varsel om nye innlegg, hadde jeg satt stor pris på om også du liker siden min på Facebook eller melder deg på nyhetsbrevet her på siden.

Nok en gang – tusen takk for alle likes, kommentarer og delinger. Det er utrolig hyggelig med tilbakemeldingene fra dere på det jeg legger ut. Det gir masse inspirasjon til å fortsette!!

Alt godt –

Mikkel Schille – Schilles LydBlogg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..