Ny monitorkontroller fra Audient

Posted on

Audient ligger virkelig ikke på latsiden. Nå lanserer de en helt ny monitorkontrollerNERO.

Mer kontroll

Etterhvert som studioet ditt vokser, øker også behovet for å få mer og bedre kontroll. Med Audient NERO får du nettopp det. Monitorkontrolleren har fire stereoinnganger – SOURCE1, SOURCE2 og CUE (fra lydkortet ditt) og en ALT input som kan velge fra tre ulike kilder (aux, coax og opt). Her kan du koble til mobiltelefon, pc samt fra coax eller optisk kilde. Med en egen trimknapp balanserer du volumet fra disse.

3 par høyttalere

Du kan koble til tre sett med monitorer – via MAIN, ALT1 og ALT2.NERO benytter Precision Matched Attenuation Technology, som skaper perfekt balanse mellom venstre og høyre kanal i stereosignalet.

Kontrolleren har også såkalte Smart Touchpoints, som gjør f eks volum-matching av monitorene svært enkelt. Ved å holde knappene inne, kan du stille nivået og trykk igjen og du lagrer. Du kan ha tilknytte en mono-høyttaler, trykke på monokanalen og du får et monosummert signal på det ene settet. Superenkelt altså.

SUB-kontroll

NERO har også en dedikert SUB-knapp som du kan programmere sånn at subben virker kun på MAIN-settet og ikke på ALT1 eller ALT2. For eksempel.

Mono og Polarity

Et av mine beste triks er å mikse i mono. NERO fikser selvfølgelig det med MONO-knappen, men her har du i tillegg en POLARITY knapp. Trykker du inn begge fjerner du senter og du kan lytte på sides-elementene i miksen din. Da kan du sjekke at hardt panorerte deler i miksen samt at reverb og delayene dine funker som de skal. Fantastisk!

CUT, DIM og Headsetutganger

Monitorkontrolleren har CUT og DIM knapper som gjør at du kan mute eller dempe lyden med x-antall dB, Du kan selv sette hvor mye du ønsker å dimme signalet.

NERO har fire headsetutganger. På MAIN finner du utgang for stor og liten jack. Du kan enkelt rute signaler til utgangene 2,3 og 4.

Talkback

Til slutt tar jeg med at NERO har talkbackmikrofon innebygget, men om ønskelig kan du også bruke en kondensator eller dynamisk mikron via mik-input på baksiden.

Sjekk video under –

Auditor Nero har en rekke I/O-tilkoblinger som gjør den til det perfekte midtpunktet i et studio.

Norsk importør er Prolyd. Pris er foreløpig ikke kjent i Norge, men i USA ligger den på ca. 500 dollar. Leveres i juni.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..