God Jul – 2019

Posted on Updated on

Det er straks jul og 2019 går mot slutten. Det har vært et særdeles aktivt år for min del og jeg håper du har nådd mange av dine egne mål. Tusen takk til alle lesere som har vært innom bloggen og tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger.  

Travelt år

Som sagt, det har vært et veldig hektisk, men fint år. Jeg liker det hektisk, så jeg er veldig fornøyd. I år er jeg hovedlærer i på musikkproduksjon ved Skjeberg Folkehøyskole. Der har vi nå to flotte store studioer, og flere mindre studioer hvor elevene kan utfolde seg. Jeg har mange dyktige musikere med meg og jeg gleder meg til å videreutvikle denne linjen.

Her hjemme har jeg studioet inntakt og her jobber jeg så ofte jeg kan. Har dessverre vært nødt til å takke nei til mange mastering- og mikse-oppdrag i år. Noen har jeg takket ja til. Det er fordi jeg forstatt elsker å sitte i ro og mak og fordype meg med musikk og lyd.

Jeg kan allerede nå røpe at det kommer et par nyheter fra meg på nyåret. Derfor håper jeg at du tuner inn og sjekker ut bloggen. Igjen – tusen takk for alle likes og hyggelige tilbakemeldinger. Jeg ønsker deg en riktig god jul!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..