Bak spakene!

Posted on Updated on

I dag ønsker jeg å slå et slag for kompis og kollega Ole Henrik Antonsens nyttige og underholdende podcast – Bak Spakene. Her møter du norske musikkprodusenter, teknikere og låtskrivere som har preget norsk musikkliv i en årrekke.

Podcast om musikkproduksjon

Ole Henrik Antonsen er selv produsent, låtskriver og mangeårig journalist og redaktør i det norske musikkmagasinet Musikkpraksis. I podcastene har han underholdende og  interessante samtaler med ukens gjest, hvor vedkommenes karriere belyses. Ole Henrik intervjuer her de som får artistene til å skinne – de bak spakene!

Ole Henrik Antonsen. Foto- Musikkpraksis

Til nå har han hatt med markante bransjeprofiler som bl a Espen Lind, Knut Bøhn, Javed Kurd, Kjetil Bjerkestrand, Martin Sjølie og Mike Hartung. De deler raust om hvordan de kom seg inn i bransjen, hvem de har jobbet med og sine arbeidsmetoder.

Fra Ray Charles til Cat Stevens

Samtalene svinger fra morsomme historier til karrierevalg og hvordan arbeidsmetodene deres har forandret seg med tiden. Flere av de medvirkende har jobbet i London, Paris, New York med internasjonale storheter som bl a Ray Charles, Nile Rodgers og Cat Stevens. 

Studionerding

Og selvfølgelig er det studionerding på høyt nivå også. Synther, preamper, kompressorer og software diskuteres i det vide og brede. Herlig underholdning dette!

Mike Hartung er en av de du møter i Bak Spakene

 

Gleder meg til fortsettelsen

Bak Spakene er laget i samarbeid med Benum, norsk distributør av lyd- og musikkutstyr og er tilgjengelig i de fleste podcast-tjenestene. Den kommer normalt en gang i uken. Det ligger allerede 16 podcaster ute. Jeg sier som Ole Henrik – pust med magen, ta deg en times pause, og lytt til en podkast. Jeg gleder meg allerede til neste episode!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..