5 gratis plugins du bør sjekke ut i jula!

Posted on Updated on

Julenissen har vært ute og levert noen godsaker allerede. Sjekk dem ut her!

Izotope

Izotope deler ikke bare ut en – men to gratis plugins i disse dager. Thrash 2 og Play Series: 25!

Thrash 2 er faktisk en ordentlig godbit av en plugin. Anbefaler virkelig at du sjekker ut denne!

Trykk her for å gå til gratis versjonen.

Arturia – Tape Mello-Fi

Arturia lever veldig mye bra for tiden. De har jo hatt sine emuleringer av kjente synther i mange år, men jeg sjekket ut noen av deres plugins i FX2 Collection her om dagen og – himmel og hav- dette er virkelig saker!

Her har de laget en meget snasen plugin som gir deg masse karakter basert på den gamle gode Mellotronensom ble lansert på 1960 tallet. Har du ikke hørt den før bør du definitivt lese deg opp på den.

Her har Arturia laget en plugin som gir deg effekten av tape – med Wow and Flutter, Wear og Mechanics. Du kan også tilføre Noise og Drive som gir deg saturation og de har til og med inkludert Tape Stopeffekten du sikkert kjenner fra dyrere plugins. Nå gratis!

Sonible Balanser

Jeg er ikke spesielt fan av plugins som regner ut og skal tilføre noe automatis. Dette blir varmer, høyere, spissere osv. Vel – her har du en gratis – som faktisk gjør noe vettugt. Sonible har gjort et samarbeid med Focusrite og kommet opp med Balanser – en plug som balanser ut sporet ditt på noen sekunder. Jeg testet den og bruker du litt tilfører den faktisk noe fornuftig. Kjekk å ha!

Vital synth

Mange digger Serum-synthen fra Xfer Records. Den har blitt en bransjestandard innenfor EDM. Her får du en gratisvariant fra Vital Audio. Synthen heter enkelt og greit Vital. Det fulle navnet er Vital Spectral Warping Wavetable Synth. Den finnes i flere varianter. Basic versjonen er gratis.

Polyverse Wider

Til slutt tar jeg med en plug fra Infected Mushroom – en stereo-widener. Den har vært gratis en stund, men den gjør det så bra at jeg velger å ta den med her. Du kan brette ut instrumenter og miksen helt opp til 200% – ja det gir deg en vanvittig effekt – uten monotrøbbel faktisk.

Sjekk den ut selv. Du finner den her med flere lydeksempler.

Oppsummert

Definitivt mye å kose seg med her. Jeg rådigger Arturia Tape Mello-Fi pluggen, har allerede hatt mye moro med Vital synthen og Thrash 2 er et must å ha i samlingen. Enjoy!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..