Gratis plugin – T-Racks Comprexxor

Posted on Updated on

Det er ingen vits i å fylle opp maskinen din med all verdens med plugins, men det er liten tvil om at det er greit å ha noen ulike varianter tilgjengelig når du mikser. Her er en emulering av den kjente Distressor kompressoren. Du kan laste den ned gratis nå – hvis du fyller ut et enkelt spørreskjema

IK Multimedia

IK Multimedia har et kobbel av plugins og Comprexxor er altså deres take på den kjente Distressor hardwareboksen fra Empirical Labs.

Dette var enheten som startet det hele for Empirical Labs. Jeg har vært så heldig og truffet mannen som utviklet den, Dave Derr flere ganger, og hans fasinasjon for vintage kompressorer har så definitivt kommet til utrykk i Distressoren.

Verdens mest solgte?

Distressoren er definitvt en av de mest populære kompressorene på markedet med 38.000 solgte enheter så langt. Den har en varm, analog lyd som hjelper mot kalde og uperonlige digitallyder.

Comprexxor

Comprexxor er altså IK Multimedias plugin-emulering. Den er meget fleksibel og byr bl a på 2 og 3 ordens harmonisk forvrengning, LP og HP filtere på side-chain, 8 ratio innstillinger og har også mulighet for den kjente British Mode varianten du finner på UREI LN1176 kompressorene. Den har også muligheten for optisk komprimering, som minner om den kjente Teletronix LA2a kompressoren.

Hvis du ikke har en Distressor plugin tilgjengelig, har du altså muligheten nå. Den er veldig fleksibel og har fått ord på seg for å være en Swiss Army Knife – en sveitsisk lommekniv – som kan brukes på det meste.

Her er en link til siden til IK Multimedia, også med veilledning til installasjon. Du må fylle ut et enkelt spørreskjema for å få tilgang.

Gratis til 20 september 2022. Vanlig pris 129.99

  • Knee-type compressor emulates classic analog gear
  • Versatile tools for subtle to radical sound shaping
  • 8 distinct ratio curves with optical and GB modes
  • Automatic threshold adjusts to each ratio selection
  • Warm 2nd and 3rd level harmonics with tone control
  • Advanced sidechain section with 2 adjustable filters

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..