NAMM 2017 – UA Audio Apollo Twin mkII

Posted on Updated on

7_apollo_twin_mkii_ortho_3qtr_largeThe NAMM Show er en årlig musikkmesse som går av stabelen i januar i Anaheim Convention Center, Anaheim California. Dette er en av de største musikkmessene i verden og årets messe starter i dag torsdag 19. januar og avsluttes søndag 22. januar. En av nyhetene er at UA Audio oppdaterer ‘verdens mest populære desktop lydkort‘ – Apollo Twin – til MkII.

NAMM Show 2017

NAMM Show (National Association of Music Merchants) er stedet hvor utstyrsprodusenter i alle sjangre avslører og viser frem sine nyheter. Messa er ikke åpen for menigmann, kun for bransjefolk, utstillere og inviterte artister.

NAMM Show tiltrekker seg interesserte fra hele verden og i år regner man med over 100.000 besøkende. Med jevne mellomrom dukker verdenskjente musikere og musikkprodusenter som Eddie Van Halen, Brian Wilson, Stevie Wonder og Quincy Jones opp.

UA Audio Apollo Twin mkII

UA Audio har høstet mye ros for desktop lydkortet Apollo Twin. Og det med rette. Lydkortet har vært en stor suksess og banebrytende med sin DSP-teknologi som muliggjør bruk av UAD plugins i en monitoring og opptakssituasjon I følge UA er lydkortet redesignet, men har fortsatt to Unison™ mikrofonforsterkere, som lar deg spille inn gjennom mic-preampene med emuleringer fra Neve, API, Manley og Universal Audio.

Ny finish og nye konvertere

Apollo Twin Mk2 støtter både OSX og Win10 via Thunderbolt og kommer nå i en lekker mørkegrå finish og matcher således de andre lydkortene i Apollo-serien. Enda viktigere er at lydkortet er oppgradert og har nå samme A/D og D/A konvertere som finnes i flaggskipene Apollo 8, 8p og 16. Konverterene forbedrer dynamikkområdet og med lavere THD resulterer dette i større dybde og mer nøyaktighet i innspillingene.

Forbedret Monitoring med Talkback Mic

Det nye Apollo Twin MkII tilbyr også forbedrede monitor funksjonalitet med dedikerte knapper for Mute, DIM, Mono og ALT speaker Out. Lydkortet har nå også fått egen Talkback mic innebygget.

Lydkortet kommer bundlet med de fantastiske UAD plugin-ene, som du også kan spille inn gjennom i real-time med UAD  SOLO, DUO eller med QUAD Core prosessering.

Inkluderte plugins

Følgende plugins er inkludert med Apollo Twin mk2:

  • UA 610-B Tube Preamp (bruker UA sin nye Unison teknologi)
  • Softube Amp Room Half Stack
  • Softube Bass Amp Room 8×10
  • Teletronix LA-2A Legacy
  • 1176 LN/SE Legacy editions
  • Pultec EQP-1A Legacy & Pultec Pro
  • CS-1 Channel Strip
  • Realverb Pro

Priser

Norske priser er klare og er i følge den norske imporøren Benum –

Twin Solo mk2 x1 DSP
6 995 inkl mva

Twin Duo mk2 x2 DSP
8 495 inkl mva

Twin Quad mk2 x4 DSP
12 495 inkl mva

Lydkortene er på lager.

Mer info finner du her

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..