Gratis plugin – Phil Speiser The Compressor

Posted on

Apropos kompressor. Østerriske Phil Speiser har lansert en serie plugins som skal gjøre ting enklere. The_Instrument, The_Strip, The_Liquid og ikke minst The_Compressor. Dette er en kompressor som ikke er basert på vintage enheter. Akkurat nå kan du laste den ned gratis.

The_Compressor

The_Compressor ble lansert, som alle de andre produktene hans, med brask og bram. Han går hardt ut med slagord som «Instant Pro Compression» og «Compression Magic at Your Fingertips«.

Det er mange som digger disse. Selv har jeg testet The_Instrument og ble sånn passe overbevist av akkurat det, men her har du muligheten til å skaffe deg en kompressor som skal være svært så enkel å bruke og gi deg profesjonell lyd.

Phil Speiser – The_Compressor

Magic Mode

Akkurat nå kan du laste den ned gratis, og som jeg sier til elevene mine – kjekt å ha. Den har mange muligheter bl a Magic Mode – hvor du kan fortelle kompressoren hva du vil ha, så finner den ut en setting for deg etter å ha lyttet til lydsignalet.

Gratis

Phil Speiser hevder at dette er kompressoren han alltid har ønsket seg. Og akkurat nå er den altså gratis og du laster den ned her.

Features –

WORKS WITH ALL MAJOR MUSIC SOFTWAREVST3 / AAX / AU | MAC (INTEL + ARM(M1/M2/M3)) / WINDOWS

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..