«Unsound» The Movie

Posted on Updated on

Unsound The Movie, er en dokumentar om utviklingen i musikkbransjen etter at internet kom på banen. Visste du at det idag er 40% færre musikere i USA enn i 1999? Flere deler av bransjen har kollapset. Mange aner ikke hva som skjedde. Hvordan overlever kreative mennesker (musikere,tekstforfattere,fotografer,journalister) som vi alle elsker og er helt avhengige av, hvis alt blir gratis? Musikkprodusenten Count Eldridge har tatt 2 års avbrekk fra å skape musikk og istedet fokusere på å lage denne dokumentarfilmen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..