God Jul – 2020

Posted on Updated on

Dette merkelige og spesielle året går mot slutten. På tampen vil jeg ønske alle en riktig god jul! Tusen takk til alle som har vært innom bloggen i løpet av året og ikke minst – takk for alle superhyggelige tilbakemeldinger!

Tøffe tider

Jeg håper og tror at 2021 blir et knallbra år. Jeg håper vaksinene som kommer i disse dager funker. At samfunnet kvikner til og at kulturbransjen kommer seg på beina igjen. Jeg tenker på alle som er rammet i denne bransjen – artister, musikere, skuespillere, lyd- og lysteknikere, scenearbeidere og arrangører. Det har virkelig vært tøffe tider!

Det vi erfarer alle sammen – er hvor mye vi savner det å gå på konserter, på klubber og i teatre. Det å få oppleve kultur på nært hold!

Ugrei undervisning

Jeg skal virkelig ikke klage – men å jobbe på en folkehøyskole med nedstengning og undervisning på nett, det er ikke noe å trakte etter. For meg handler hverdagen om å møte elever en til en – ansikt til ansikt – ved å håndtere situsjoner der og da. Jeg håper vi slipper flere perioder med lockdown dette skoleåret!

2021

Selv om 2020 har vært et veldig spesielt år, har det vært det beste året for Schilles LydBlogg. Aldri før har det vært så mange innom som i år!

Neste år kommer det mange nye artikler og ikke minst videoer jeg håper du kan dra nytte av. Har du spørsmål eller temaer du ønsker jeg skal ta opp, er det bare å sende meg en mail.

Hold avstand – bruk maske der du må og vask henda!

God jul!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..