Plugins – Gratis «Monomaker»

Posted on Updated on

panipulator-2.0-free-plugin

Etter forrige artikkel «Bør du mikse i mono?» har jeg fått spørsmål om hvordan jeg svitsjer til mono når jeg mikser «In The Box», eller internt i maskinen. Som nevnt, Air Stereo Width pluggen funker greit, men her er en plugin jeg virkelig kan anbefale deg. Og den er faktisk gratis også – nemlig Panipulator 2.0. fra Boz Digital

Ikke bare har den en bryter som gir deg mono og forteller deg hvordan miksen din låter summert til mono (0dB,-3dB,-6dB) – den har veldig mye annet moro i tillegg. Panipulator 2.0 er rett og slett et flott verktøy du kan bruke til å kontrollere hvordan miksene dine vil låte og fungere på andre steder enn ditt eget monitor system.

Du kan flippe polariteten på signalet ditt –  her kan du velge mellom høyre og venstre side. Veldig greit hvis du er usikker på om signalet er i fase eller ikke. Du kan snu L/R hvis du lurer på om det låter bedre snudd. Kjekt. Du kan også sjekke hvordan bare venstre kanal eller bare høyre kanal høres ut. Panipulator 2.0 krever knapt noen prosessorkraft av maskinen din og er veldig effektiv til å finne feil i miksene dine. Anbefales!

Panipulator 2.0 finner du her

Tilgjengelige formater:

  • Windows (32/64): VST2, VST3, RTAS, AAX Native
  • Mac (32/64): AU, VST2, VST3, RTAS, AAX Native

windows   mac  divider  vst2   vst3   au   rtas   aax

Gratis plugin 4

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..