Allen & Heath SQ series – ny 96Khz mikserserie

Posted on

Allen & Heath har de siste åra gjort seg bemerket med mange bra digitale lydmiksere. I disse dager lanseres en helt ny serie – SQ serien. Foreløpig består serien av to flater – SQ-5 og SQ-6.

Nye preamper og nye konvertere

Begge flatene har innebygde preamper akkurat som QU-serien, disse er helt nye og konverterer i 96 kHz – 16 stk på SQ-5 og 24 stk på SQ-6. I tillegg kan antallet input kanaler økes til 48, helt enkelt ved å koble til eksisterende audiorack fra QU, GLD eller dLive serien.
SQ-5 har 17 fadere, er rackmonterbar og veier i overkant av 10kg. SQ-6 har 25 fadere og veier ca 13kg. Alle inputs og outputs er patchbare.

SQ-6 koster 31.800.- inkl.mva

Prosessor og arbeidsflyt hentet fra dLive serien

SQ mikserene har 8 stereo FX prosessorer med dedikerte stereo FX returer, 12 valgbare stereo AUX/Grupper, 3 stereo Matriser, 8 DCA grupper, 8 mute grupper, Automixer, 32X32 innebygget USB lydkort, SQ-drive flersporsopptak direkte til USB lagringsmedia og både parametrisk og grafisk EQ på alle mixbuss.

XCVI 96 kHz FPGA prosessoren, som er hentet fra dLive serien, gir SQ flatene kraft til å håndtere 48 input kanaler og 36 busser med en latency på mindre enn 0,7 ms i 96k.

SQ-5 er rackmonterbar og koster 25.250.-

Brukergrensesnittet er bygget på QU-serien og er ekstremt enkel og intuitiv men med en rekke finesser hentet fra arbeidsflyten i dLive som:

  • 96 fullstendig konfigurerbar kanalstriper over 6 lag med drag and drop organisering
  • Farget LCD display over hver fader
  • Programmerbare rotaries
  • 7 tommers berøringsskjerm med omsluttende led-rotaries
  • Innebygget flatebelysning
  • 64 CH ekspanskonskort – DANTE, WAVES, GigaACE

Et voksende økosystem

SQ er ikke bare en mikser, det er senterpunktet av et voksende økosystem av apper, ekspandere, audio nettverk, personlig monitormiksere og mer som gjør det mulig for deg å tilkoble, tilpasse og ekspandere systemet slik det passer deg. S-link porten på baksiden av SQ gjør at du kan koble deg direkte til en annen SQ flate eller et dLive system.

Her en mer inngående presentasjonsvideo –

Priser og levering

Norsk importør er Benum og prisene er satt til henholdsvis 25.250.- for SQ-5 og 31.800.- for SQ-6. Priser er ink.mva (okt 2017)

Allen & Heath SQ-5 leveres i november i år, mens SQ-6 kommer i januar 2018.

Du kan lese mer om SQ-5 her og SQ-6 her

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..