Softube VCA Compressor er gratis nå!

Posted on

Softube har lagt ut deres VCA Compressor gratis i en begrenset periode.. Dette er en emulering av den kjente DBX 160 VU kompressoren.

VCA Compressor

Stadig flere velger å legge ut gratis plugins som jo er fantastisk for oss brukere. Du trenger ikke alle plugins i verden, men de du velger bør du vite hva gjør. Og dette kan være en nyttig kompressor å ha i verktøykassa.

Dette er altså en VCA kompressor, kjent for å være ypperlig til trommer. Ofte brukt til å lage en mer snappy skarptromme lyd. Passer også fint til gitarer som stikker seg ut.

Selv om Softube er vage på å antyde hvilken kompressor den er emulert etter så er det vel klart at den er altså basert på en gammel traver – den legendariske DBX 160VU kompressoren, som har vært en favoritt siden den kom på 1970 – tallet. Den er kjent for sin litt særegne lyd med hard-knee kompresjon som tar tak og sammen med harmonisk forvrengning som blir lagt til, gir den deg en ganske aggressiv lyd med mye karakter.

Softube selger da også denne kompressoren i en bundle med Opto kompressoren alle skal ha – LA-2A og en FET-kompressor som emulerer den kjente 1176 kompressoren.

Forbedret

Softube har tatt seg noen friheter og forbedret denne digitale utgaven.. De har lagt til Attack og Release knapper (som originalen manglet). På denne utgaven finner du også mulighet for side-chain og du finner en dry/wet kontroller som alle kompressorer burde ha. Den har også en knapp for kompensasjon for tap av høye frekvenser når du komprimerer.(HF Make Up)

DBX 160VU

Last ned her

Softube krever at du registrer en konto og at du har iLOK. Du finner link hos Softube her. Det er stor pågang for tiden på serverne til Softube og de ber om tålmodighet. Pluggen er gratis til 31 mars 2024.

  • A meticulous model of an iconic 1970s-era compressor and its famous punchy sound
  • Added features such as new ratios, parallel compression, and detector filtering
  • Excellent for adding musical texture, sheen, and attack to snare drums, guitars, and bass

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..