Ledige plasser på Musikkproduksjon ved Skjeberg Folkehøyskole

Posted on Updated on

Som mange av dere vet, underviser jeg ved Skjeberg Folkehøyskole. Vi er nå i gang med opptaket av nye elever for 2023-24. Kunne du tenke deg å søke selv eller har du kanskje noen blant familie og venner som dette tilbudet passer for – ta en kikk på alt det spennende vi gjør gjennom skoleåret.

Vi hjelper deg med å ta steget videre

Drømmer du om å utvikle deg som artist, bli en bedre musikkprodusent eller band-musiker? Her vil du kunne kjenne på kicket det gir å fremføre ditt eget materialet på store scener. Du får jobbe i proffe studioer og møte likesinnede medelever som brenner for det samme som deg. Virker dette interessant? Da er musikkproduksjon på Skjeberg Folkehøyskole stedet for deg.

Fra en av konserten til musikkproduksjon

Møtes på musikkproduksjon

Hvert år møtes rundt 15-20 elever hos oss på linjen Musikkproduksjon. De har masse til felles – de har mekket låter på jente- eller gutterommet, øvd i en fuktig kjeller med noen kompiser, sunget eller vært DJ på en skoleavslutning eller to.

Sliter med å få sanger ferdige

Mange er utrolig kreative og de sitter på mange fine musikalske ideer. Det mange sliter med, er å få gjort disse ideene ferdige til sanger de kan gi ut.

Prosessen med å komponere, arrangere, spille inn, mikse og til slutt mastre en sang, virker vanskelig for mange. Hos oss får du all den hjelpen du måtte trenge.

Vi lærer deg knepene

Ikke bare lærer du masse triks og knep av de andre elevene, hos oss har de som underviser jobbet med mange av de aller beste norske artistene.

Simen hjelper deg med låtskriving og mye annet

MUSIKKTEORI OG LÅTSKRIVING

Mange sliter med å få gjort ferdig sangene sine og en av grunnene er at de ikke vet hvordan en låt kan bygges opp eller gjøres ferdig. For å hjelpe deg med det har vi fått med oss Simen Skrebergene som har lang utdannelse og mye praktisk erfaring på nettopp dette.

FLOTTE STUDIOER

Skjeberg Folkehøyskole har nå to flotte hovedstudioer og flere mindre studioer med alt utstyret du trenger for å lage, spille inn, mikse og mastre sangene dine på et profesjonelt nivå.

Her finner du FL StudioAbleton LivePro Tools, Logic Pro og de beste pluginsene fra bl a Waves, Native Instruments, Plugin-Alliance, Fab-Filter, Valhalla, Arturia, Spectrasonics og iZotope, for å nevne noen.

Jada , vi har Auto-Tune også:) og som masteringprogram bruker vi WaveLab fra Steinberg. Les mer om utstyret vi bruker her

Mikkel Schille hjelper deg med miksing og mastering

Hovedmålet

Hvert år er hovedmålet til linjen musikkproduksjon å gi ut et album med egenkomponerte sanger, laget av elevene. Vi mekker låter, går i studio, spiller inn, mikser, mastrer og følger veien frem til sangen din ligger på Spotify, iTunes, Tidal og Soundcloud. Kanskje nettopp din låt blir med på albumet neste år?

Mye moro i løpet av året

Et år hos oss gir deg ikke bare mulighet til å produsere din egne sanger. I løpet av året får du mange muligheter til å fremføre låtene dine på større scener. 

Fra en av konserten til musikkproduksjon

Studieturen går til Japan

Bli med på en magisk reise du aldri vil glemme. EBli med til magiske Japan – The Land of The Rising Sun.  Studieturen på våren går til dette unike landet med all sin mystikk og fremtidsrettede teknologi.

Vi starter i verdensmetropolen Tokyo, hvor vi skal oppleve japansk matkultur, musikk og kanskje finner vi ut hvordan 38 millioner mennesker klarer å bo så tett sammen!

Etter Tokyo går turen videre til kulturarvbyen Kyoto og deretter til Fredsminneparken i Hiroshima.n reise der vi kan søke spennende inspirasjon fra en særegen kultur for utvikling av egen musikk, tekster og design. 

Studieturen går til Japan

SØK NÅ!

Du kan nå allerede søke plass hos oss på Musikkproduksjon. Linjen fylles raskt opp og du bør skynde deg, skal du sikre deg plass og ta steget videre!

Et år hos oss på Musikkproduksjon kan endre livet ditt for alltid! – Søk her

GODE GRUNNER TIL AT DU BØR SØKE HOS OSS –

  • Musikkproduksjon med likesinnede er utrolig spennende og lærerikt
  • Meget kompetente lærere og det du trenger av utstyr for å lage profesjonelle produksjoner
  • Skolen ligger i hjertet av Østfold – nær tre store byer og rett ved svenskegrensen
  • Maten vår er i toppklasse – også tilrettelagt veganere og vegetarianere
  • Få mange nye venner og knytt verdifulle kontakter for livet

SØK PLASS HER

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..