Road trip til USA

Posted on Updated on

roadsign

Torsdag 29 mai går turen til USA. Starter i byen hvor Jimi Hendrix vokste opp, Seattle, men turen går kjapt videre til sunny California og San Francisco. Blir der under Apples WWDC. Etter det blir det road trip fra San Francisco til San Diego og videre til litt gambling i Sin City; Las Vegas. Turen avsluttes med fire dager i Los Angeles. Skal besøke noen leverandører mens jeg er der, men dette er først og fremst ferie og moro. God sommer folkens:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..